Thread: Venetia 2006
View Single Post
Old 07 Sep 2006, 09:58   #13
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pt jeleu

nu glumesc deloc: ' inland...' mi se pare un flop. si nu sint singurul care e de ac. parere... numai lynch stie ce dracu a vrut cu filmu asta! nimeni n-a inteles mai nimic. vizual superb, cu citeva eye-popping moments si cu o laura dern in cel mai bun rol al ei in cinema - si totusi, si totusi, din pacate un flop... lung (172 min) filmat in parte in polonia (sint si scenele cele mai slabe!
simply (sau mai degraba: complicatedly) too muddled, too arcane, too esoteric even by lynch standards. nu ma indoiesc k va avea - si acesta - fanii lui, dar... pe mine sa nu conteze! :lol:
am iesit traumatizat - 3 oameni (incl kiri) care am intors pe toate fetzele this lynch over lunch... si n-am ajuns la nicio concluzie. parerea mea este k nici lynch nu stie tot ce spun povestile din ac. film si unde duc ele! este un amestec de life imitates art (= cinema) imitates life blabla, cu subconstientul the real star (moon,... whatever) of the film.
k sa va faceti o idee: pe linga acesta, 'mulholland drive' e k 'vrajitorul din oz'...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif