View Single Post
Old 25 Aug 2006, 16:50   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dumnezeu sä-i ierte.
Meritä sä retinem despre Cristi Nemescu si cä într-o vreme a fost foarte activ pe CineMagia, cu pseudonimul Zizi. Ultimele lui interventii au avut loc cam acum un an, apropo de productia filmului säu de lung metraj, "California Dreaming".
Intâmplarea a fäcut ca, la începuturile prezentei mele pe CineMagia, între mine si "Zizi" sä se nascä o ostilitate puternicä (si, în fond, nemotivatä; de-ale virtualului...). Dupä un timp, am aflat cine era, si foarte curând l-am cunoscut la aniversarea din Word's Cafe. Cu acea ocazie, ne-am strâns mâna si am pus capät oricärui conflict. In ceea ce mä priveste, aceastä amintire îmi linisteste constiinta - dar... asta nu înseamnä nimic pe lângä absurdul unei asemenea frângeri a unui destin... îti dä un sentiment de descumpänire... Cum...? De ce...?
Nimeni nu poate räspunde, acum, la aceste întrebäri. Rämâne faptul cä la doar douäzeci si sapte de ani, deja cu un lung-metraj la activ, Cristi a fost constrâns sä încheie conturile, iar noi nu putem decât sä ne amintim de artistul si omul care a fost, cu afectiunea si respectul care i se cuvin.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif