Mie "The Sentinel" mi-a lasat senzatia de film obosit, desi regizorul are ceva experienta in materie de filme & seriale politiste. L-am vazut pentru Kiefer Sutherland in speranta ca voi gasi un copy/paste dupa Jack Bauer. Obosit din toate punctele de vedere: Michael Douglas care nu mai e la prima tinerete, Kim Basinger care nu mai e la prima frumusete, intrigi de Casa Alba, asasinate & balarii previzibile si lipsite de suspans. In fata unui "In the Line of Fire" unde un alt actor trecut de 60 de primaveri incerca sa opreasac asasinarea presedintelui, santinela ar face bine sa se faca mica-mica.
Am mai vazut o tampenioara de thriller pe numele ei "Chaos". Inainte de toate check out this link on Jason Statham:
http://www.joblo.com/index.php?id=12522 in special partea cu little known fact. Anyway, thriller politist cu transporterul de mai sus, Ryan Phillippe si Wesley Snipes (da, Blade inca traiste si a prins si el un rol intr-un film care nu s-a dus direct pe video). Ryan care este un politist zen (nu la fel de reusit ca Hartnett in "Hollywood Homicide") trebuie sa-si foloseasca intelepciunea si sa faca echipa cu Jason Statham (un politist decazut dupa un incident cu ceva decedati) pentru a rezolva cazul unui jaf suspect de similar celui din "The Inside Man". Dorindu-se intelectualist, filmul aduce in atentia publicului spectator "Teoria Haosului", adica acea lege universala care pe baza unei conditii initiale gaseste un model dupa care lucrurile evolueaza. Cu alte cuvinte nimic nu e intamplator si daca se ia totul de la momentul T0 (aici intervine si o poveste cu Budha) se poate gasi solutia. Trist nu? Filmul chiar e un mare haos iar mega-twistul din final e un mare fas care nu salveaza cu nimic facatura asta de thriller.
Pentru ambele un calduros 5/10