Thread: Saw
View Single Post
Old 20 Aug 2006, 21:56   #57
Farista
Novice

Farista

foarte multe pareri proaste despre Saw. Filmul nu e o capodopera, but i loved it. La prima vedere poti spune k scenariul are multe plot holes, dar dak te gandesti mai bine unele lucruri au o anumita logica. Cineva se intreba de unde isi cunoaste Jigsaw victimele sau sotia lui Gordon pe Adam. Raspunsul : spitalul, duhh. Paul isi taiase venele =>era in spital, Mark pretindea k e bolnav=> spital, Amanda, drogurile, supradoza=> spital, L. Gordon, doctor=>spital, Zepp, brancardier=>spital, Tapp care investiga crimele si Adam care fusese platit de Tapp sa il pozeze pe doctor. Toate au o legatura. In ceea ce o priveste pe Alice Gordon (sau cum o cheama), eu cred k ea nici nu il cunostea pe Adam. Parerea mea este k Zepp a pus-o sa spuna la telefon… in felul acesta Lawrence se va enerva si il va omori pe Adam… parerea mea. Cat despre faptul ca dementul sta nemiscat 8 ore… Leigh Whannell spunea ca a folosit “muscle relaxants”. Sau poate ceva in genul “Amanda’s cellmate”. Nu ma pricep si mai bine tac decat sa spun/scriu prostii. Anyway, per total, filmul mi-a placut foarte mult. + finalul, kre a fost cireasa de pe tort. Leigh Whannell va ajunge departe. He’s the best :love: Can’t wait to see Saw 3.