Thread: Venetia 2006
View Single Post
Old 17 Aug 2006, 17:17   #4
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
Zwartboek (Blackbook)
trailerul aici: http://www.youtube.com/watch?v=JZghESdNFvQ (knowledge of dutch a plus )
Buget urias (20M E), ma trimite cu gandul la Soldier of Orange. mosul e in continuare pervers.

Bobby. Directed by 'The guy from The Breakfast Club'. Probabil filmul cu cea mai bizara distributie. ever.

Children of Men. Cum spunea si MinRep in alta parte, faza cu 'from the director of harry potter 3' ain't very smart. in rol secundar, oana pellea.

Black Dahlia. Femme Fatale a fost pe linia de plutire, ceea ce nu e rau dupa doua dezastre ca Snake Eyes si Mission to Mars. trailerul arata excelent si am asteptari mari.

Hollywoodland. Sa-nteleg ca Ben Affleck il joaca pe Superman?

The Queen. Suna ca unul din acele "made-for-british-tv", cum le mai da pe hbo, dar cred ca Frears va scoate ceva bun.

Inland Empire. ok, so e clar ca "fragmentul" nu face parte din film. Problema este ca pana acuma, in afara de o distributie ce nici acum nu e clara, nu se stie nimic legat de film. Actorii sunt faorte vagi in interviuri, nu a aparut niciun poster, nici macar un "studio-still".

The Fountain. Personal favorite. Poate sunt si subiectiv din cauza ca imi place foarte mult Aronofsky. Trailerul arata excelent, dar totusi, 90min?!
jeleu is offline   Reply With Quote sendpm.gif