View Single Post
Old 11 Aug 2006, 22:42   #175
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

[quote="kasper hauser"]Titanicul...cea mai frumoasa poveste de dragoste, oscaruri ppeste oscaruri, toate tipele innebunite dupa leonardo dicaprio...si cu toate acestea, dincolo de efecte speciale, filmul prea multe nu a avut de oferit, dincolo de un scenariu foarte prost si un acting fals.[quote="kasper hauser"]

in legatura cu actingul nu sunt in totalitate de acord cu tine...cred ca Billy Zane, K. Bates si K. Winslet s-au descurcat de minune...efectele intr-adevar sunt meseriase...si mai e si regia lui Cameron...desi nu m-a rupt filmul asta,nu l-as incadra la cele mai proaste

[quote="kasper hauser"]Orient express-ul....un film mai stupid ca ala, rar am mai intalnit. De ce spun asta? Fiindca nu a fost moment in care sa nu imi inspire aroganta protagonistului, dar pentru acea aroganta nu a oferit nimic. iarasi replici xerixate si aruncate spectatorului, nicolaescu/bittman n*aveau o treaba, muzica e infecta(hai ca asta se mai poate scuza). Dar ce nu pot sa scuz e faptul ca practic aia a fost o telnovela cu pretentii de mare film profund.[quote="kasper hauser"]

mda...e de la tata Serge

Originally Posted by kasper hauser:
Cu Gladiatorul treaba e alta... A fost un film care nu mi-a placut, dar care nu m-a deranjat - ce-i drept prefer gladiatorul unui Troy sau Alexander. Insa m*a deranjat afirmatia lui Kiss Kringle sau cum ii zice conform careia orice om care considera si voteaza Gladiatorul ca fiind cel mai prost film, e un om fara stil.
Mai mult de aia am decis sa ma iau si de filmul ala, ca sa il provoc la niste argumente, argumente pe care nu le*a adus, pentru ca se pare ca nu le are. Tot ce a facut el a fost sa repete acelasi lucru de shpemii de ori ca ultimul retardat.

Cam asta e treaba cu "Gladiatorul"

Gladiatorul mi se pare peste Troy si Alexander...cel putin la nivelul actorilor...cat despre KK, eu zic sa nu-l mai bagam in seama