View Single Post
Old 11 Aug 2006, 22:35   #174
kasper hauser
Senior

kasper hauser

Send a message via Yahoo to kasper hauser
Titanicul...cea mai frumoasa poveste de dragoste, oscaruri ppeste oscaruri, toate tipele innebunite dupa leonardo dicaprio...si cu toate acestea, dincolo de efecte speciale, filmul prea multe nu a avut de oferit, dincolo de un scenariu foarte prost si un acting fals.

Orient express-ul....un film mai stupid ca ala, rar am mai intalnit. De ce spun asta? Fiindca nu a fost moment in care sa nu imi inspire aroganta protagonistului, dar pentru acea aroganta nu a oferit nimic. iarasi replici xerixate si aruncate spectatorului, nicolaescu/bittman n*aveau o treaba, muzica e infecta(hai ca asta se mai poate scuza). Dar ce nu pot sa scuz e faptul ca practic aia a fost o telnovela cu pretentii de mare film profund.

Cu Gladiatorul treaba e alta... A fost un film care nu mi-a placut, dar care nu m-a deranjat - ce-i drept prefer gladiatorul unui Troy sau Alexander. Insa m*a deranjat afirmatia lui Kiss Kringle sau cum ii zice conform careia orice om care considera si voteaza Gladiatorul ca fiind cel mai prost film, e un om fara stil.
Mai mult de aia am decis sa ma iau si de filmul ala, ca sa il provoc la niste argumente, argumente pe care nu le*a adus, pentru ca se pare ca nu le are. Tot ce a facut el a fost sa repete acelasi lucru de shpemii de ori ca ultimul retardat.

Cam asta e treaba cu "Gladiatorul"