Nu eram sigur daca o sa pot ajunge, asa ca nu m-am anuntat, insa in ultimul moment am reusit sa-mi fac timp sa pot veni. Pe drum se intampla sa ma intalnesc cu silver_boy :w00t:. Am crezut ca si el era spre locul de intalnire, dar din pacate trebuia sa fie prezent in alta parte. Mai schimbam cateva vorbe, asa ca de revedere, si ii zic ca ma duc spre voi. Mi-a spus sa va transmit salutari tuturor si ca ne ureaza distractie placuta. Ne luam la revedere si imi continui drumul spre Universitate. Toate bune si frumoase pana aici. Se anunta un final de saptamana placut. Pam Pam. Sa nu o mai lungesc. Pana la urma m-am intalnit cu niste prieteni si am ajuns pana la urma prin Cismigiu. Tot bere da' nu cu voi

.
Imi pare rau ca nu am putut ajunge si ca nu am avut placerea sa mai cunosc niste useri de seama de pe Cinemagia. Pe cativa ii stiu si voiam sa mai schimb
doo vorbe cu ei. Asa ca sper ca v-ati distrat si ca nu va mai trece atat de mult timp pana la urmatoarea intalnire, mai ales ca unii dintre voi ati venit de departe pentru aceasta intalnire. Poate o sa venim si noi in vizita pe la voi. Gata!
Al dumneavoastra GhitzaCartitza