View Single Post
Old 11 Aug 2006, 15:21   #169
kasper hauser
Senior

kasper hauser

Send a message via Yahoo to kasper hauser
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Bai prostu' familiei pe forumul asta trebuie sa spui care ti s-a parut cel mai prost film vazut.Mai citeste si tu in plm inainte sa scrii ce-ti vine tie prin minte. P.S: Don't be sad, don't be blue Frankenstein was ugly too! 8)

Draga imbecilule...eu ma refeream strict la posturile tale. Punct. Doi la mana.
hai sa explic putin neuronului tau impotent de ce unii au prefera sa alega filme ca gladiatorul ca fiind cele mai proaste, in locul unor filme precum cele mentionate de tine.
Pen'ca Jason X, Son of the Mask etc, nu isi propun sa spuna mare lucru, for sa fie enertaining. In ce masura reusesc...e discutabil.
Da cand vine unu iti sar in ochi filme ca titanic, gladiatorul si orient express, care toate se strofoca sa spuna ceva, emit pretentii de mari capodopere dar nu reusesc sa fie decat o colectie jalnica de clisee, orchestrata pe o mana de efecte speciale(exclud orient expresu), atunci ce importanta mai are ce au vrut sa spuna, atata timp cat au esuat lamentabil.
Sincer, prefer un film prost care sa nu isi propuna sa faca nimic decat un film in care regizorul sa se sparga in beshini si in pretentii pentr ca in final sa nu reuseasca sa faca nimic.
Est capabil sa intelegi asta?
Pe de alta parte, eu inteleg ca in loc sa iti stergi mucii preferi sa te spargi in figur ca un puzzle scapat din mana...dar cred ca MULTI ar prefera sa faci asta la circ, nu aici.
Cu alte cuvinte...shut it, grigore, ca faci praf.
pies: probabil ca ai vrut sa zici topic, nu forum...