Originally Posted by Kriss_Kringle:
Ce pot sa spun de persoana care a zis ca Gladiatorul a fost un film prost?Nu pot sa spun decat ca e o persoana fara stil.Daca voi spuneti de filmele astea ca-s proste inseamna ca nu ati vazut filme cu adevarat proaste.
|
Sigur? Nu mai spune, uite ca eu nu stiam. Cu ocazia asta am aflat ca sunt si o persoana fara stil, fiindca indraznesc sa consider "Gladiatorul" un film prost, fiindca se strofoaca din rasputeri sa fie lacrimogen, fara saa aduc aprea multe pe langa asta. Sincer sunt satul de filmele care incearca parca sa cerseasca lacrimi, de parca daca reusesti sa faci publicul sa boceasca in hohote, inseamna ca ai la activ o mare realizare. Ei bine, nu e asa.
E a dracului de usor sa gasesti niste povesti de astea siropoase, iar cand mai ai si ceva documentatie suport inainte, devine chiar banal.
Spune-mi si mie, dincolo de arhivehiculatele idei(de acum de prost gust de altfel, datorita prezentei instictului de turma) care au fost fluturate mereu, ce are filmul asta de spus. Sau care este noutatea sau excelenta tehnica din modul de expunere. Ca eu pe bune de nu o vad... si nici nu ma pot considera genul de persoana cu ochelari de cal care sa admita numai filmele de un anumit gen/tipar. Si tin sa te informez ca nici Jason X sau alte avioane nu ma incanta.