View Single Post
Old 03 Aug 2006, 16:29   #4931
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by RinTinTin:

Zatoichi e o poveste cu samurai postmoderna.. By excelence. I loved it very much.

Vreau si eu Hana-bi, i'm very curious about it. Dolls, un film mai vechi al lui Takeshi, nu m-a incantat de loc.. Prea cautat, prea incercand sa scoata arta din fiecare petic de asfalt din fatza camerei de filmat, prea fortzat.
But then again, un regizor nu poate fi apreciat daca nu ai o viziune globala..So i gotta see more.

absolut d'accord cu c spui dspr 'dolls', dar vezi k nu e nicidecum 'mai veki' - in orice caz, nu 'mai veki' decit 'hana-bi'; dk nu ma-nsel, este penultimul... inainte d savuros-harakirosul 'takeshis' vazut la tiff 8)

in privinta lui 'irreversible', cred k t inseli; leg. cu 'memento' este absolut d suprafata - e vba d recurgerea la ceea c am numit, intr-un articol din 'id', 'modul rewind'(= as opposed to mult-uzitatul flashback) -, in rest, filmele sint f diferite... si, desi cel al lui nolan e mult mai clever & mai thought-provoking & stuff, as zice: cu un cert plus d emotie pt cel al lui noe!
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif