Thread: asa...
View Single Post
Old 03 Aug 2006, 10:22   #28
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, chiar reflectam amuzat la paradoxul äst din urmä. Viata e plinä de surprize! Numai cä mie nu mi se prea întâmplä ca dacä mä contrazic cu careva, sä mä contrazic musai în TOATE, sau dacä-i dau dreptate, sä fie tot în toate. De la caz la caz. Oricum, diferenta-i cä efendi Korben îi simpatizeazä pe musulmani, pe când eu încerc doar sä fiu obiectiv.
Chestia cu jubilatul vis-�*-vis de americani e complet falsä. Mi-au fost dragi dintotdeauna, am toatä admiratia si respectul pentru ei, dar... nu pot sä nu constat cä istoria merge înainte. Acum stau pe culme si-n curând vor cädea de-acolo, pur si simplu pentru cä le-a venit rândul. Mai pe urmä, se vor ridica din nou, firesc, tot fiindcä le va veni iar rândul la ridicat. Eventuala impresie de "veselie" o dä doar sträduinta mea de a-mi exprima niste certitudini - nici pe departe vreun parti-pris.
Cât despre räzboaie, n-aibi grijä, cä nu-s nici pe departe un pacifist fanatico-tembeloid. Am si eu fascinatiile mele morbide (nu cä m-as mândri cu ele, da' om sunt). Crezi cä nu m-am simtit bine când am troznit la moacä un tataie troglodit care-a dat cu pietre-n câinii mei cä se zbenguiau pe lângä nepotu-su? Mândru nu sunt, recunosc, da' tot o fo' sweet sä-i zbor ochelarii dupre nasule.
Revenind la räzboaie, sunt întru totul constient cä si ele au ajutat civilizatia sä meargä înainte. Stä în legea firii - la fel cum stä si regula ca äla de-i bulangiu s-o ia pe cocoasä. Si cum la ora actualä campionii bulangismului sunt ästia cu steluzda lor în sase colturi, mai devreme sau mai târziu, le va veni rândul. Cu cât mai târziu, cu atât mai nasol.
Si-n fond, unde scrie cä cine-i decadent si rafinat e scutit de-a fi cäcänar? Sigur cä, personal, mä bucur sä fiu european, iudeo-crestin si "civilizat" - da' dacä se poate, mä sträduiesc sä nu fiu si cäcänar cu ocazia asta. Nu de alta, da' pute.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif