si care-i problema, ma rog, k mor oameni (incl copii) nevinovati?? au murit, mor & vor mai muri - asta s keama razboi, si deocamdata, cu toata injonctiunea crestino-budista la toleranta & stuff, nu i s-a pus capac... cam d multisor
kestia e k eu nu cred k invocarea trecutului sau intrebarile gen: cine a fost mai intii? rezolva ceva. ma tem (cum ar zice dl paler) k samintza (irationala) a urii este adinc sadita in noi si k nu vom reusi,
niciodata, sa traim intr-o lume care sa NU cunoasca razboaie... d un fel sau altu. (oricit d 'civilizati' am deveni... ceea ce s perfectioneaza sint modalitatile d a ucide, nu caracteru uman!)
dar nu pot nici sa jubilez - k tine! - la perspectiva unui 'declin al imperiului american'!!! desi am exemplele istorice p care le ai si tu (egiptenii, grecii, romanii...) si, deci, desi stiu k inving - mai intotdeauna - barbarii, intorcind civilizatia umana indarat,
sper sa nu s intimpla asha si d data asta... iar dk s v intimpla, prefer sa mor k european decadent & rafinat decit sa triumf k islamist barbar & decerebrat...
kiar mi s pare aiurea sa tii partea alora! c slabiciune sentimentaloida, c perversiune logica t poate face sa vrei sa fii infrint d barbari?! ah, ai impresia k ai scapa d la macel pt k le tii partea? wake up! - it wont'happen. it's either
them or
us!
PS c ciudat... sa fii de ac. parte a baricadei cu... korben!! :w00t: