View Single Post
Old 02 Aug 2006, 09:26   #4914
drudu
Veteran

drudu

Re: Obaba

Originally Posted by andreea blas:
Weekend-ul asta am vazut Obaba, un film frumos, care mi-a ramas in minte prin imagine si prin mesajele pe care le-a transmis. Cred ca fiecare aspirant la statutul de artist ar trebui sa vada filmul si sa asculte cu atentie ce le spune profesorul studentilor in ultima jumatate a filmului. (nu vreau sa spun mai multe, go and see the movie ) despre realitatea pe care o traim si cea pe care o transpunem sub diverse forme prin intermediul artei.Ideea e ca poti alege ce sa crezi si ca daca privesti dintr-un unghi doar cu putin diferit decat cel initial s-ar putea sa descoperi lucruri pe langa care ai fi trecut indiferent. Si un simplu documentar poate deveni arta. ...Si mi-a placut modul in care era manipulata realitatea, cum adevarul si imaginarul se impleteau.........
Beautiful movie!!!!!!!!!!!!!!!!

mie mi se pare ca ai vazut prea multe in filmul asta... Obaba e dragut si simplut, dar se lalaie sa spuna in 100 de minute ceva ce oricum deduci din primul sfert de ora. .. urmareste prea multe povesti si lasa impresia ca nu mai stie ce vrea sa transmita pana la sfarsit, asa ca ne serveste la final o filosofie care face fericit orice locuitor de catun... iar o imagine frumoasa si cateva inserturi filmate cu camera digitala nu fac un film de arta...