|
Salut!
Dragii mei scenaristi, si regizori si actori...
Va spun sincer... Am citit doar prima pagina a topicului, si ultima... Nu stiu ce s-a intamplat intre timp, dar pot usor sa deduc, fiindca si eu m-am confruntat cu probleme asemanatoare...
Sunt si eu regizor-amator, dar cu experienta, daca se poate spune asa... Am incercat sa coordonez diverse echipe de oameni, si nu reusesc din cauza neseriozitatii de care unii dau dovada. Momentan lucrez la un proiect, o parodie dupa Stapanul Inelelor. Sunt gata sa renunt din cauza lipsei actorilor. Mai am nevoie doar de 3 actori. Cred ca pana la urma renunt daca nu gasesc.
Acum, am doua intrebari:
1. Este posibil ca vreunul dintre voi sa fie interesat? Va pot trimite scenariul (la care evident, numai eu am muncit), si poate vorbim? Hm? Interested?
2. Daca nu, atunci mi-ar placea sa fac parte din echipa voastra. Stiu sa lucrez in echipa. Stiu sa coorsdonez si sa duc la indeplinire "ordinele" coordonatorului. Va puteti baza pe mine. Problema e doar daca voi mai lucrati pe asa ceva acum. Am idei. Am umor. Va pot ajuta! Am inteles ca ati facut deja ceva... si ca poate urmeaza o continuare? Count me in!
Cu respect,
Andrei
|