E clar ca eu si Gaandalf am vazut doua filme diferite (

), deci nu am sa insist aici. Totusi, sunt de acord cu urmatoarele:
Originally Posted by Gaandalf:
nu mi-a placut de lois... girl's got no ass... that's for sure.
dupa cum se bine stie ca superman stands for all that american bullshit... trebuia sa fie evidentiat drept cel mai iconic superhero of all times.
spacey a fost pe masura asteptarilor. am ajuns sa il urasc din tot sufletul.
ridicol:
"piano playing henchman" (and i quote lady skar)
|
In schimb, mie mi-a placut faza cu "you've shown me pleasures". Pare genul de chestie pe care un personaj jucat de Spacey ar face-o fara ezitare. Poate nu Lex Luthor, dar replica batranei adauga o nota aparte de personalitate personajului jucat de Spacey. Care in unele locuri, mi s-a parut mie, incearca prea mult sa-l imite pe Hackman (la fel cum Routh sau cum il cheama il imita pe Reeve).
P.S.:
Originally Posted by Gaandalf:
p.s. - @minrep - i've always had a thing for spider-man and i always will but the 1st & 2nd movie are 9 year olds oriented.
|
Pastrez sperantele ca partea a treia va castiga la capitolul maturitate, iar treilerul anunta lucrul asta (sper ca nu e numai de fatada)...
In schimb (sa termin cu un comentariu rautacios) seria "Batman" are putine sanse de
improvement. Ultima stire zice ca Heath Ledger e Joker. :? Tot e mai bine ca Sean Penn, dar imi permit sa fiu sceptic...
[/i]