M-a deranjat MinRep cu afirmatia sa despre superbul Batman Begins si am vrut sa-i dau peste nas cu o parere in contradictoriu la Superman Returns ... well, se pare ca am de asteptat alt film.
SR is the biggest piece of crap I've ever seen. Ironic e ca nici nu ai de ce sa te iei pt ca filmul asta e la propriu un NIMIC, un loc gol, o insiruire de sunete si niste culori. M-am distrat de 10 ori mai bine privind procesu de defragmentare pe fundalul trancanelilor harddiskului.
Scenariu: Superman revinde, Luthor are plan malefic, Superman il opreste. uau. 2 ore jumate umplute de evenimente marunte, absolut neimportante, care nu imping nici actiunea nici emotiile (sublime dar inexistente) ... omg, chiar nu am ce critica, filmul asta n-a avut absolut nimic in el ... de remarcat talentul regizoral care incearca sa imi fure o lacrima plictisindu-ma ultima juma de ora cu viori dezacordate care cica ar trebui sa ma intristeze ca Uber-omu s-ar putea sa nu scape. tragic dom'le, tra-gic. Lasa-te nene, nu esti Mel Gibson, iar noi chiar stim raspunsul la 2+2.
In concluzie ... MinRep, astept alta ocazie