Catwoman - 4/10. Nimeni si nimic nu au putut salva dezastrul asta...Halle a fost o alegere foarte proasta chiar daca e o actrita buna si gratioasa...genu asta de roluri nu sunt pentru ea. Efectele speciale...tind sa cred ca numai pentru astea e facut filmul dar si astea parca sunt luate din jocurile de calculator...si inca ceva...haos total la regie...te ameteste complet.
si...
The Aviator - 7/10. Chiar daca nu l-am vazut de la inceput din cauza prostiei precedente, m-am prins care a fost subiectul. Povestea adevarata a unui regizor/aviator ai anilor '30 - '40 - '50, Howard Hughes interpretat de Leo DiCaprio si visul lui de a construi viitorul in ceea ce priveste avioanele. Face el tot felul de modele cat mai noi si revolutionare...unul dintre ele era cat pe ce sa il omoare, da oricum, era frumos acel avion...Si pe langa avioane mai sunt prezentate si toate femeile din viata lui, una, cea mai importanta este Katharine Hepburn (da, actrita) interpretata de frumoasa si talentata Cate Blanchett care seamana perfect cu Hepburn. (a luat si Oscarul pentru cel mai bun personaj secundar feminin in 2005).