revin dupa mica marea paranteza dedicata shakirei
zilele trecute pe un forum, o tipa se destainuia cum a ajuns ea sa asculte rock:
Quote:
eu sunt mai la inceput cu rock-ul..asa cum imi spune "soramea" mai intai stilul vestimentar iar dupa aceea incet,incet si muzica..poate unii nu sunteti de acord cu mine cu stilu vestimentar,dar ma simt f.bine cand sunt imbracata in negru si in haine cat mai largi..nimeni nu se ia de mine..nimeni nu comenteaza nimic..de cand ma stiu mi'a placut atitudinea unui rocker..parca nu'i pasa de nimeni si nimic..
|
in (semi) alta ordine de idei, ma deranjeaza la toti cei evident afiliati unui gen muzical (manielisti, hausari, hip-hopari, roachari, panchari si alte cele) faptul ca depasesc muzica cu mult... cu prea mult... i mean it's just music... get over it after u listen to it!
am maxim respect pt formatiile de black/goth care apar pe scena super machiati si imbracati ciudat si grohaie prin microfoane si apoi, in viata de zi cu zi, sunt oameni absolut normali pe care nu i-ai banui d asa ceva. idem pt raperii care canta despre sex&violence. ei pot trai din muzica lor, distrandu-se sau facand ce vor, cat timp exista tampiti care isi traiesc toata viata lor dupa coduri inventate de aia.
de system sa nu mai aud. nush cat inteleg aia d prin rockoteci versurile alea, terroristule, dar tu poti sa intelegi ultimul (sau printre ultimele) refrene: "Everybody’s going to the party have a real good time." ??? :shock: