bien ... hai k scriu si despre Shakira...
am fost la concert. :?
a fost destul de ok, adica neasteptat de ok. m-am distrat la intrare k jandarmii confiscau si sticlutele de parfum din posetelele domnisoarelor!
nu-i inteleg pe cei care comentau k a inceput tarziu concertul. adica, desi scria p bilete d l ora 20, era logic k nu va incepe concertul inainte de lasarea completa a intunericului, adica putin dupa ora 22.
am primit ceva locuri f bine situate asa k am fost inconjurat d tot felul de "celebritati" (asta k s bifez si capitolul mondenitate).
la un mom dat a inceput si concertul shakirei. desi nu sunt admirator infocat, tre s recunosc k mi-a placut cum a sunat totul. m-au deranjat putin elementele de playback (doar in unele piese) si alte facaturi evidente gen mimat la chitara si proiectii cu umbrele unor instrumentisti inexistenti care mi s-au parut cam kitsch. sonorizare f buna, public destul d numeros (din nou exagerari l tv k nu s-a umplut numai p jumatate. eu zic k a fost la trei sferturi din capac. max.)
am apreciat f mult k shakira a rostit fraze in romaneste care sunau 100% cum trebe s sune. la un moment dat kiar am tresarit k a urlat buna seara, timisoara cu o intonatie perfecta.
un moment absolut minunat: shakira s-a imbracat intr-o rochie rosie si aia cu maneci extrem de largi cu bete pe interior pt a controla miscarile ample!
a cantat foarte ok... piesele cunoscute (alea cu videoclip) au fost live si cantate in variante lungite (k pt concert) si au dat foarte foarte bine.
publicul kiar putea sa fie si mai extaziat (nu eu... dar aia din multimea din mijloc

)
cu mici reprosuri (ceva playback... mimat intrumentisti... si muzica p care s o ascult in fiecare zi), spectacolul a fost unul foarte entertainting. mie, in mod surprinzator, kiar mi-a placut!