View Single Post
Old 13 Jul 2006, 19:11   #456
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

yep, se refera la bucurenci.

am vbit cu el, mi-a spus k faza a fost mult mai tare decit povesteste gagik - adik, el a rugat lumea strinsa la lansare sa repete-n gura mare, dupa el, cuvintele acelea, k in 'monoloagele vaginului' (pt cine a vazut piesa e clar), intr-un fel de exorcizare/terapie de grup/whatever...

in kestia asta (k si in aceea a 'nudismului'), cred k probl e in the eye of the beholder. adik si eu cred k tre sa ajungem o data si o data sa nu mai dam okii peste cap la auzul acestor cuvinte, k doar nu sintem domnisoare de pension ce p.ula mea (asha), si cred k o solutie ar fi (si) aceasta banalizare a cuvintelor cu pricina prin repetitie ad nauseam (hm, ce ziceti de asta: 'ad nauseam '?) iar cei care se gindesc imediat la sex cind vad corpuri goale au - clar - o probl (care le vine probabil din frustrari sau altceva). i mean, why the f.uck tre sa te gindesti la futai cind vezi niste nuduri for chrissake?!
si kiar dk e vorba de sex - SO WHAT!?
cred k ar trebui sa devina cel mai banal lucru sexul - ceva k mancatul sau cascatul (ma rog, poate nu cascatul... scarpinatul?) si asta nu se va-ntimpla pina nu se va scapa de 'aura' de sacralitate pe care o are sexul vazut ca (= in relatie cu) L*O*V*E... dk va fi vazut k un sport, va fi ok; dk va fi - insa - vazut in continuare k o kestie ubermistica, the union of two souls & all that bullshit, atunci vom tiri dupa noi aceste prejudecati & clishee...
eu cred k it all comes de la culpabilizarea esentiala adusa de crestinism sexului. sexului pur, necontaminat de 'amor'. sexului 'sportiv', hedonist, auto-gratificant. sexul trebuie 'imbracat' in Iubire, altfel - asha gol-golutz - pare ceva nashpa (apud crestinism). in plus, el trebuie sa aiba o 'finalitate'- care nu e orgasmul, oh nu, NU! e procreatia...
si astfel se perpetueaza una din cele mai vulgare fatalitati ale omenirii de dupa christos: omul k mashina de (re)produs. nu sexul 'sportiv' este 'animalic' (dimpotriva, acesta e un produs al civilizatiei!), ci abia finalitatea lui reproductiva.

uf, m-am intins - but i really wanted to get it off my chest...
(continuarea - in 'eseul despre sex', la care lucrez)
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif