Originally Posted by Alex Leo Serban:
{...} ci - pur si simplu - pt k gustul majoritatii (care si l-a ales drept lider intelectual, campion al unei anumite idei dspr cultura...) nu este si al meu.
|
Discutia din pacate incepe sa devina suprarealista rau de tot nu asa.
Care naiba de "majoritate" la ales drept lider intelectual ??? :shock:
Aia care e gata sa bage mina in foc ca Adi de Vito e ... singurul si adevaratul [i]de Vito[i] ? Sau hai sa zicem ca aia sunt - totusi, din fericire - o minoritate ( desi una galagioasa ).
Majoritatea sa fie aia care stie doar de unul ca si Cosbuc sau Minulescu ca aia se preda la liceu si se scria ( poate inca se mai scrie ) pe oracole ?

Sau sa fie aia mai tinerei pentru care o telenovela e asa ... un fel de culme culturala nu alta ... si daca ai mai ascultat si un dance ceva deja incepe sa miroasa a Nirvaneala pe zona ? :lol:
Fraza de mai sus mi se pare rizibila per ansamblu si probabil singurul ei sens ar fi asa ... sa creeze o aura de elitistul-rebel care se complace in a privi condescendent gusturile ... altora ... de preferinta majoritatea daca se poate ... :oops:
[b]P.S.[b] : Nici mie nu-mi place O. Paler per ansamblu, desi o parte din doza sa de scepticism fata de perspectivele socio-politice ale momentului nu ar fi rau sa fie mai larg raspindita. Cu toate acestea - "La Multi Ani".