Thread: LA MULTI ANI!
View Single Post
Old 04 Jul 2006, 17:42   #61
Coshava
Veteran

Coshava

Originally Posted by Alex Leo Serban:
{...} ci - pur si simplu - pt k gustul majoritatii (care si l-a ales drept lider intelectual, campion al unei anumite idei dspr cultura...) nu este si al meu.

Discutia din pacate incepe sa devina suprarealista rau de tot nu asa.

Care naiba de "majoritate" la ales drept lider intelectual ??? :shock:

Aia care e gata sa bage mina in foc ca Adi de Vito e ... singurul si adevaratul [i]de Vito[i] ? Sau hai sa zicem ca aia sunt - totusi, din fericire - o minoritate ( desi una galagioasa ).
Majoritatea sa fie aia care stie doar de unul ca si Cosbuc sau Minulescu ca aia se preda la liceu si se scria ( poate inca se mai scrie ) pe oracole ? Sau sa fie aia mai tinerei pentru care o telenovela e asa ... un fel de culme culturala nu alta ... si daca ai mai ascultat si un dance ceva deja incepe sa miroasa a Nirvaneala pe zona ? :lol:

Fraza de mai sus mi se pare rizibila per ansamblu si probabil singurul ei sens ar fi asa ... sa creeze o aura de elitistul-rebel care se complace in a privi condescendent gusturile ... altora ... de preferinta majoritatea daca se poate ... :oops:

[b]P.S.[b] : Nici mie nu-mi place O. Paler per ansamblu, desi o parte din doza sa de scepticism fata de perspectivele socio-politice ale momentului nu ar fi rau sa fie mai larg raspindita. Cu toate acestea - "La Multi Ani".
Coshava is offline   Reply With Quote sendpm.gif