dar in aceasta categorie... cred ca intra foarte bine... paris hilton, judi dench, emily blunt, emma watson (ioi acuma cred ca o sa ma invadati toti cu "ce??emma e minuntata".. si chestii din astea..) apoi salma hayek putin nesuferite... are un aer de superioritate fata de ceilalti.. , apoi kate winslet iarasi nesuferita.. dar o jucat minunat in "finding neverland"- care merita chiar vazut. pentru mine.. pe primu` loc in acest top ar fi angelina jolie.. parca ar fi o diavolita.. ceea ce i se potriveste de minune in rolurile negative... insa nu e tipul de "model hollywoodian" pe care multa lume il doreste.., jessica simpson hai ca treaca mearga... o mers frumos in the dukes of hazzard, insa astept nu nerbadare dallas sa vad cum joaca, dupa cum se zvoneste ca ea ar fi una dintre actrite...
am citit in one of your posts... ca "nici nu m-as mai duce la film cand aud ca joaca x"... noh... da` i culmea... inteleg ca daca e in rolul principal poate sa iti schimbe parerea.. dar filmul nu consta din actori si actrite... si ideea in sine.. uite.. pana nu demult nu imi placea queen latifah, dar asta nu m`a abtinut sa nu ma uit la last holiday... care e un film de exceptie.. si actiunea filmului mi`a schimbat parerea.. ei asta e, nu poti convinge.. caci stiti cum se zice... "gusturile nu se discuta", se accepta

..
PS: ma bucur ca stiti sa va exprimati liber opiniile.. cand ma gandesc ca pe vremuri, in romania, era foarte greu...