Originally Posted by Pitbull:
Le zice bine, conu' Andrei! 
|
Aham. Plus cã mi-a crescut admiraþia când am vãzut cã e de-o vârstã comparabilã cu a mea.
ªi un comentariu legat de un film menþionat de câteva ori aici ( nu am gãsit sã aibã un paragraf propriu ) : totuºi ... de ce Dumnezeu e considerat "
Balanþa" un film aºa bun, chiar de referinþã între cele post-revoluþionare ? :?
Mie personal mi se pare cã ( pe undeva ) singurul lui merit a fost ... cã a fost filmul momentului. Sau al conjuncturii imediat post-revoluþionare care avea - totuºi - nevoie de câteva filme de acest gen, de "defulare" i-aº zice. În rest însã ... cam nimic ... eventual jocul unor actori ( deºi Rebengiuc - de ex. - sare cam toatã herghelia încercând sã arate cât de proºtii ºi limitaþi erau "micii activiºti ceauºiºti"
(*) ... pãrerea mea ) ... mi se pare genul de film pe care peste 10 ani ( aproape ) nimeni nu o sã fie capabil sã-l revadã. Posibil ca de fapt ãia 10 ani sã fi trecut deja.

Eu - deºi poate nu-s cel mai bun exemplu - am încercat sã-l revizionez acum câteva luni ºi, deºi m-am forþat, nu am reuºit ... :oops:
În fine - o pãrere personalã. Aºtept roºiile în cap !! :lol:
(*) - În treacãt fie spus consider scena complet neverosimilã ºi gratuitã, cum e cam tot filmul/ceea ce zugrãveºte de fapt. Dacã ar fi fost aºa încrâncenaþi anti-americani nomenclaturiºtii români nu ºi-ar fi trimis valuri-valuri odraslele în SUA, Europa de Vest etc.