View Single Post
Old 22 Jun 2006, 18:51   #4697
Sinnerman
Novice

Sinnerman

Pãcãtoºilor!

I saw Saw!

Am aºteptat una ora jumãtate (1, I) ca sã-ºi taie ºmekeru' ãla picioru'. Una ora jumãtate, mama mia! De la începutul filmului aºteptam scena ºi o primesc în ultimele 10 min. din film. Asta unu la mîn...picior.
Doi la picior: Saw aduce puþin (cam mult) a Se7en ºi aici mã refer la Jigsaw & John Doe. In any case, Doe cîºtigã.
Saw e ceea ce e, nu ceea ce vrea sã fie. Unui astfel de film nu-i ºade bine cu etiketa de thriller psihologic pe frunte. Eu voiam sînje. Mult. ªi nu mi s-a oferit. Risipã de idee.

And I saw Saw II!

ªi mai prost decît primul. Finalul e un big no-no. În cel mai rãu caz îi fãceam lui Jigsaw o skimbare de sex, plastic surgery or smth, da' în nici un caz nu o lãsam pe femeea aia moºtenitoarea lui. Dacã tot ai de gînd sã faci o serie de astfel de filme, pãi lasã-l în 'mnezeii lui pe omorîtoru' iniþial, or else you'll spoil the fun (adicã exact ce s-a petrecut în seria Friday the 13th, în care, la un moment dat, un copkil ia locul lui Jason - da' numai pt. un film. Parcã.). ªi nici aici n-avem destul sînje. Mama dracu'.

Saw distruge visele. :hmm:
Sinnerman is offline   sendpm.gif