View Single Post
Old 22 Jun 2006, 14:00   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Auleo, säracu' de tine...
Incerci sä scuipi, si tot în fatä-ti vine...
Când o sä-ntelegi tu, mä bäiatule, cä toate chestiile astea nu m-ating? Iti închipui cä viata si conditia mea depind cumva de aiurelile pe care mi le-aruncä-n fatä fistecine...? Mä rog, dacä te excitä atâta treaba asta, zi-i nainte. Da-mi faci milä, sä stii.

(Apropo, parcä ziceai cä n-ai chef sä citesti. Oare de ce nu te-am crezut...? )

A, da, stiu la care discutie faci referire - päi, Q.E.D.: täntäläul äla CHIAR VREA SA-SI REGLEZE UN CONT CU MINE, da' culmea: n-are nici un cont de reglat! Fabuleazä, säracu'! Eu îl las în pace - n-am nimic cu el; da' sä-mi iau mäsuri de prevedere, strict defensive, împotriva minciunilor si calomniilor lui, am dreptul, nu? Mai ales cä nu era vorba de mine, ci de a apära pe altcineva - un om nevinovat si încä vulnerabil, pe care äia îl pot lovi, tocmai fiindcä pe mine nu mä mai pot atinge. Despre ASTA era vorba-n discutia aia a noasträ! Asa cä, sâc: tot HABAR N-AI ce vorbesti!
Si-n orice caz, un lucru cä fie clar: dacä EI continuä cu reglärile LOR de conturi, dacä nu pricep c-am terminat-o cu ei, si-o cautä cu lumânarea, si se-ating de cine nu trebuie (nu de mine, cum am mai spus) am sä-i servesc - adicä-i f.ut cu Fî mare, si nu virtual, nici verbal! Sä nu-si închipuie cineva cä dacä-s blând si iertätor, asta-nseamnä cä-s si fraier. Nu e problema ta - da-i bine sä se stie.

(P.S. - Abia acum ti-am väzut si P.S.-ul. Pânä una-alta, îmi amintesc de-un moderator care-a esuat big time, de-a ajuns de râsu' forumului - dupä ce cä fäcea mânärii, le mai fäcea si prost. Esti penibil, Ambrutule... Cine te-a cälcat pe bätäturä-n dimineata asta, de te zvârcolesti asa?)
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif