Originally Posted by Supastar:
Originally Posted by Pitbull:
"Fericire în rate" rocks! :happy: :love:
"A.S.M.I.B." rulz! :love: :love: :love:
"Nu ne mai trageti pe dreapta" - coool!  :lol:
"V. V." - my love! :sleep: :love:
"Nu am chef azi" - wow!  :love: :love:
|
aaaaa...... tocmai m-am intors de la concert vama veche!
a fost super ok! piesele de pe albumul nou "rocks"! (la) radio (sau whateva they call it) e super catchy;
la un moment dat s-a strecurat un strop de geniu cu " vise sfaramate in (vine si "zeci de" aici?nu mai tin minte...oricum ar merge foarte bine) rate"...super tare! nush daca trebuia luata ca si "fericire in rate" sau la propriu "sfaramate in rate".... asa e impressive!
in rest, un concert foarte ok.... muzica foarte buna..... :happy:
da! pe ziua de azi , Vama Veche rulz!!! :happy:
|
Da, se numeste
"La radio" - si sä vezi ce-a mai ridicat 4000x2 oameni în picioare, la Sala Palatului! Acum au început si filmärile la videoclip.
(Apropo, catä de nu mai zi "catchy", c-am o idiosincrazie la vorba asta - parcä-l aud pe Tudor când mä sunä noaptea pe la 3-4 sau mä prinde pe yahoo si-ncepe sä-mi dea-n cap cu stirile si comunicatele de presä: "nu-i catchy, n-are nerv, e vetust, e ditirambic, e asa, e pe dincolo - refä stirea!")
Versurile alea sunt:
"Suntem o comunitate
De vise sfärâmate
In zeci de mii de rate".
Dar, mäi Supicä, dacä tot e pe-asa, DE CE NU TE VAD LA NOI IN OGRADA, pe forumul Vama Veche -
www.vamaveche.ro - a??? Ia un-doi pas-alergätor într-acolo!
Efendi KORBEN, mii de multumiri c-ai ajutat sä se descopere reciproc doi fani V.V.! La urmätorul concert, vom desfäsura un banner cât toate zilele:
WE :love: KORBEN!!!
:lol: :lol: :lol:
* * *
Gata, am ajustat si titlul thread-ului, asa cä acum nu mai suntem off-topic. Oricum, Nutu-i cool, da' s-a spus cam TOT ce era de spus despre el.