Originally Posted by Pitbull:
"Fericire în rate" rocks! :happy: :love:
"A.S.M.I.B." rulz! :love: :love: :love:
"Nu ne mai trageti pe dreapta" - coool!  :lol:
"V. V." - my love! :sleep: :love:
"Nu am chef azi" - wow!  :love: :love:
|
aaaaa...... tocmai m-am intors de la concert vama veche!
a fost super ok! piesele de pe albumul nou "rocks"! (la)
radio (sau whateva they call it) e super catchy; cel putin refrenul, versurile sunt ok, poate putin rap-uite si unele banale, dar se iarta celelalte versuri pt k la un moment dat s-a strecurat un strop de geniu cu "
vise sfaramate in (vine si "zeci de" aici?nu mai tin minte...oricum ar merge foarte bine)
rate"...super tare! nush daca trebuia luata ca si "fericire in rate" sau la propriu "sfaramate in rate".... asa e impressive!
piesele vechi sunt cum le stim (bune!) cu un strop de improvizatii pe versuri (k alea pe melodie sunt inerente) care s-au potrivit foarte ok si au dat foarte bine.
Un mare minus.... "nu am chef azi".... desi au cantat-o mult timp, tudor n-a bagat mai mult de juma de vers din 2 in 2 minute..... imi venea s-l strang de gat.... piesa e tare cu versuri!..... mima lui a fost inconsistenta si mediocra.... macar daca mima toata piesa, atunci eram impresionat...
cea mai naspa parte: nici aici n-am scapat de fotbal..... de la inceput si pana la sfarsit, chirila a tinut-o numa' in "argentina e cea mai tare", "argentina ia cupa" "olanda sux azi" si a facut pana si un duel cu un chitarist ceva de genul argentina contra olanda..... :hmm:
in rest, un concert foarte ok.... muzica foarte buna..... :happy:
da! pe ziua de azi , Vama Veche rulz!!! :happy: