Thread: Match Point
View Single Post
Old 21 Jun 2006, 18:00   #7
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
@klein: You know... Whatever... Chiar daca nu ai cuplat la filosofia lui Allen, asta nu schimba faptul ca "Match Point" e un film seducator, in primul rand prin imagini, apoi prin modul in care personajele sunt dezvoltate (in dulcele stil clasic). Cand am zis ca e 'profund' nu am vrut sa zic doar ca finalul ascunde o intrebare, ci m-am referit mai degraba la modul in care sentimentele (in lipsa de un termen mai potrivit) personajelor sunt dezvaluite si modul in care sunt puse la indoiala (fara ca actorii sa izbucneasca in lungi monologuri, ca in alte filme de Allen). Iar finalul formuleaza o concluzie, o parere reletiv simpla despre Univers cu care Woody se tot joca de la inceputul carierei sale.

Ce ma impresioneaza pe mine e fatalismul acestei concluzii si raceala cu care personajul interpretat de Jonathan Rhys-Meyers o constientizeaza la sfarsitul filmului. Ultimul cadru, cu privirea pierduta a personajului sau, nici invins, nici chiar invingator, e ravasitoare.

Originally Posted by europe_east:
MinRep a spus-o si el fff frumos inainte. MI-a placut ff mult ce ai spus MinRep, well said.
Multumesc .
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif