Thread: Match Point
View Single Post
Old 21 Jun 2006, 16:55   #6
europe_east
Guru

europe_east

Originally Posted by klein:
mie mi s-a parut un film banal, un WA atipic si prin asta comun. Nici intrebarile pe care si le-a pus nu sunt prea profunde, adica sunt mai degraba opusul lui profund. L-am vazut ca pe un film clasic si destul de plat cu o chichita sper final care creaza aparenta unei reflectii asupra destinului si a altor treburi, dar e departe de profunzime.
Ceea ce mi-a placut e naturaletea neschimbata a stilului lui Allen. Restul ...praf in ochi.

mi s-a parut profund pentru ca analizeaza problemele care apar intr-un cuplu evitand cliseele si in esenta aratandu-ne ca lucrurile nu sunt ce par a fi... cum zice si personajul principal: "maybe this is finally the difference between love and lust".

--intrebari:

o iubeste personajul principal pe Nola? isi iubeste nevasta? pe amandoua? nu cred ca raspunsul e esimplu la nici una din intrebarile astea.

'chichita' din final e mai mult din nou pentru arata arbitrarul vietii, cum totul depinde de noroc, asa cum bine spune Meyers in fraza de deschidere a filmului: 'whoever said that i'd rather be lucky than good', saw deeply into life' (vocea aia imi rasuna si acum in cap)

MinRep a spus-o si el fff frumos inainte. MI-a placut ff mult ce ai spus MinRep, well said.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif