View Single Post
Old 20 Jun 2006, 07:48   #4686
KORBEN
Guru

KORBEN

Azucena 5/5
:love: :shock: :love: :shock: :love: :w00t: :w00t: :w00t: :love: :o :happy: :w00t: :love:
Existã filme atit de proaste incit ar fi o mare imbecilitate sa nu se bucuri plenar de ele. Azucena este cea mai savuroasa si dementa drama cu refugiati si relatii (sexuale si de amor) inter-etnice care s-a facut vreodata si trebuie vazut ca sa fie crezut.

Pana sa apara Nicoleta Luciu in film facem cunostinta cu Azucena si ascultam opera Trubadurul de pe VHS. Cred ca in contractul Olimpiei Olari era specificat ca la maxim 3 secunde de la intrarea in cadru sa ramâna la bustul gol. Diana Munteanu este personaj negativ deci nu face prea mult sex si cind face isi tine sutienul pe ea.

Nicoleta Luciu iese din baie si zice “I am a virgin.” V-ati socat? Stati putin. Ca sa compenseze pentru acest neajuns se ofera sa presteze “oral love” unui granicer care o salvase. Nicoleta Luciu este Dolly (da si eu m-am gândit la Dolly Parton), o indianca transfuga din Republica Moldova in drum spre Londra.

Dupa care un granicer moldovean vrea sa o violeze drept care Nicoleta fuge la bustul gol prin casa si isi apara podoabele mamare de mâinile hulpave ale moldoveanului cu un cutit.

Mircea Muresan este autorul serialului Toate panzele sus si marele exhibitor de sani (si ce sani, ah, Nicoleta!!!!) al cinema-ului autohton (Miss Litoral si A doua cadere a Constantinopolului). De altfel cred ca deja putem vorbi de tehnica sanilor in contrapunct cu tot restul actiunii. Si, slava domnului filmul nu este parazitat de nici unul din obsesivele inutilele si inesteticele nuduri masculine care sunt foarte in trend in cinema-ul bastinas recent.
Un film MI-NU-NAT.
Tell me what to do, tell me what to say
KORBEN is offline   sendpm.gif