Thread: In curand
View Single Post
Old 19 Jun 2006, 11:08   #407
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Longshot:
nu m-ar deranja sa-l regizeze haneke dar cred ca numele lui e provizoriu atasat proiectului. nu-l vad deloc pe neamt lucrand in america.
cat despre remakeuri in general, banuiesc ca decisiv in materia asta e dificultatea americanilor de a citi subtitrarile filmelor straine. nu stiu, ma consolez cu speranta ca poate apare in curand si o exceptie de la regula remakeurilor proaste (noul scorsese poate?).
1. nu cred cã e remake american. pe imdb scrie "UK / USA / France" iar unul dintre producãtori e scoþian iar singura actriþã care apare e o englezoaicã.
2. lol. dacã asta e problema, un dublaj i-ar costa mult mai puþin decît un remake. rãmîn la teoria mea.
3. la remake-ul lui Scorsese subscriu ºi eu (în ideea cã nu poate sã iasã grozav, dar nici foarte prost), nu de alta dar nu sunt un fan al seriei Infernal Affairs (n-am vãzut decît pe I). pentru un film asiatic mi s-a pãrut destul de slab. nu cã ar putea ieºi o capodoperã remake-ul lui Scorsese, dar pentru americani e tipic sã facã filme slabe iar astea cu gangsteri li se potrivesc mai bine