View Single Post
Old 17 Jun 2006, 20:56   #18
drudu
Veteran

drudu

la MDL am fost vreo 10 in sala din care 4 au plecat dupa ce l-a luat salvarea pe saracu' dante remus... iar o tipa venise sa-l vada pe bucur si-i tot spunea prietenului sa aiba rabdare, ca pleaca imediat, sa-si termine dragos banana... chiar n-am inteles ce s-a intamplat, a fost printre putinele filme de peste 2h la care nu m-am plictisit nici macar o secunda...
iar la LB am fost vreo 6, din care 4 studenti si 2 dinozauri care se uitau la noi ca la martieni cand radeam la "gandacii din regie"... dar nimic nu se compara cu publicul de la second-hand, toti pustii de liceu veniti sa incurajeze violul alexandrei dinu mai ceva ca la meciurile nationalei... dar cum filmul lui porumboiu n-are de oferit nici violuri, nici relatii lesbiene, o sa astept cuminte toamna (ca deh, una e filmul vazu la cinema) si o sa sper la un public cat mai interiorizat... hai, treaca de la mine un hohot de ras, sau chiar doua...