View Single Post
Old 14 Jun 2006, 10:31   #403
EgoN
Guru

EgoN

cel mai prost articol citit lately: "TIFF XXX" de Cristina Bazavan, in Catavencu.
Doamna cu pricina, autoarea unor panseuri mondene -cinefile (face ea tot felul de legaturi numai de ea intelese intre high life-ul bucurestean si filmele comentate) (daca nu ma insel domnul marx avea o slabiciune pentru ea :sick: ) incepe spunandu-ne ca Vanessa Redgrave e o doamna spre deosebire de "cuconetul" autohton. Corect, dar venind din partea ei, a se slabi .
Apoi, ca sa-si pastreze probabil aerul de mare doamna, e intrigata de "criteriul de selectie sexual" a domnului Chirilov. E kipurile ingretosata de multitudinea de penisuri si de cupluri gay din selectia Tiff-ului. Halal cronicheta despre festival. Cum n-am auzit in nici un an pe cineva sa se planga de selectia lui kiri ( e vreo victima pe undeva si nu stiu eu? ) , de valoarea filmelor, a te transforma intr-un aparator al pudismului mi se pare de prost gust.
hai siktir! sa ciocnim mai bine paharelele de sampanie si sa gustam niste piscoturi!

P.S: rugaminte: m-am saturat ca in loc de comentarii despre filmele lui, sa citesc mereu aceleasi kestii despre corneliu porumboiu (ca se insoara, ca e "monosilabic" sau "lapidar in exprimare", ca nevasta-sa e frantuzoica...)