View Single Post
Old 10 Jun 2006, 21:44   #4651
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Surplus: Terrorized Into Being Consumers
documentar.
titlu nepotrivit, doar tangential era vorba despre "terrorized into being consumers"....oricum, un documentar impotriva societatii de consum... montaj foarte bun (scene repetate pentru efect sonor si alte kestii ok) si coloana sonora tare (gotan project si alte cele)
trebuie sa recunosc ca si eu le dau dreptate la fazele impotriva "mindless consumerism"-ului, asa ca eu unul am vibrat la majoritatea scenelor... desi, evident subiectiv si de stanga, documentarul nu ezita sa o prezinta pe o tanara din cuba care a ajuns in anglia si era innebunit dupa McD, MTV etc., fara a o pune intr-o lumina proasta neaparat.
foarte bun si convingator ca documentar subversiv, m-a lasat putin in ceata gandindu-ma "ok! consumerism sux! now what??" pt k nu mi-a prezentat decat 2 alternative (si pe astea cam vag): una e gen Cuba (cartele de rationalizare blablabla...) si alta e back to the primitive stuff (a.k.a. primitivismul)... thanks but no thanks!
Poate nu e cazul sa cer documentarului s-mi dea si alternative.... poate asta e treaba mea... daca vreau...
Supastar is offline   sendpm.gif