Originally Posted by Alex Leo Serban:
ieri, din pacate, n-am vazut nimic...(  ) eram cu o mahmureala di granda dupa noaptea de la diesel, p-orma a trebuit sa moderez o masa rotunda dspr filmu rom. - la care mitulescu (catalin) mi-a reprosat, in public (!), k nu l-am felicitat la cannes, acu doi ani, cind a primit palma pt 'trafic'... :w00t: ce sa-i fi spus, k mi-profund antipatic, k persoana?! k nu sint obligat prin nimic sa am relatii personale cu regizorii dspr care scriu? k, in fond, ce il intereseaza mai mult: sa-i plac filmele, sau pe el??
se simtea multa frustrare & resentiment in iesirea lui (care a f**** tot panelul), si ele au crescut - sint convins - la intilnirea de dupa-amiaza cu andrei serban, cind acesta - intrebat de tudor giurgiu ce filme rom. a vazut lately - a spus k i-au placut ffff mult 'lazarescu' & 'a fost sau n-a fost' . eu am crezut k nu vazuse filmu lui mitulescu, dar, intr-o discutie ult. cu serban, am aflat k il vazuse...  mitulescu era de fata la intilnirea cu serban & cred k inghitit greu toata kestia.
individu asta (cm) are un ego de zici k are in spate filmografia unui kubrick sau bergman sau welles...
sau whatever.
si ink o data ma mir: de ce dracu ii intereseaza atit de mult parerea mea pe unii k mitulescu & stuff? k pe mine nu ma intereseaza parerea lor dspr mine.
|
daaa, intamplare!
ce te miri? ei (catalinii si altii...) stiu ca opinia ta conteaza si asteapta, iar si iar, scris si vorbit, comentariile, felicitarile, complimentele tale ca o izbavire, ca o dovada ca exista (sirul sinonimic e mai mare)... las' sa sufere, nu te grabi sa bandajezi pe nimeni, ca tot asediem "nivelul mediocru" in film.

la aceasta etapa suferintele stupide sunt o regula...