Thread: FILME TIFF2006
View Single Post
Old 10 Jun 2006, 12:01   #74
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Alex Leo Serban:

ieri, din pacate, n-am vazut nimic...( ) eram cu o mahmureala di granda dupa noaptea de la diesel, p-orma a trebuit sa moderez o masa rotunda dspr filmu rom. - la care mitulescu (catalin) mi-a reprosat, in public (!), k nu l-am felicitat la cannes, acu doi ani, cind a primit palma pt 'trafic'... :w00t: ce sa-i fi spus, k mi-profund antipatic, k persoana?! k nu sint obligat prin nimic sa am relatii personale cu regizorii dspr care scriu? k, in fond, ce il intereseaza mai mult: sa-i plac filmele, sau pe el??
se simtea multa frustrare & resentiment in iesirea lui (care a f**** tot panelul), si ele au crescut - sint convins - la intilnirea de dupa-amiaza cu andrei serban, cind acesta - intrebat de tudor giurgiu ce filme rom. a vazut lately - a spus k i-au placut ffff mult 'lazarescu' & 'a fost sau n-a fost' . eu am crezut k nu vazuse filmu lui mitulescu, dar, intr-o discutie ult. cu serban, am aflat k il vazuse... mitulescu era de fata la intilnirea cu serban & cred k inghitit greu toata kestia.

individu asta (cm) are un ego de zici k are in spate filmografia unui kubrick sau bergman sau welles...
sau whatever.
si ink o data ma mir: de ce dracu ii intereseaza atit de mult parerea mea pe unii k mitulescu & stuff? k pe mine nu ma intereseaza parerea lor dspr mine.

daaa, intamplare!
ce te miri? ei (catalinii si altii...) stiu ca opinia ta conteaza si asteapta, iar si iar, scris si vorbit, comentariile, felicitarile, complimentele tale ca o izbavire, ca o dovada ca exista (sirul sinonimic e mai mare)... las' sa sufere, nu te grabi sa bandajezi pe nimeni, ca tot asediem "nivelul mediocru" in film. la aceasta etapa suferintele stupide sunt o regula...