La Bulandra-Izvor, "Cãsãtoria" de Gogol in regia lui Yuriy Kordonskiy.
Andreea Bibiri, Irina Petrescu, Mariana Mihuþ, Cornel Scripcaru, Rãzvan Vasilescu, Doru Ana, Ionel Mihãilescu, Victor Rebengiuc.
Am plecat oarecum frustrat de la acest spectacol( aveam asteptari foarte mari, mai multi oameni din bransa mi-au atras atentia asupra regizorului rus), cu sentimentul ca a lipsit putin sa vad o capodopera. Piesa lui Gogol este reusita, foarte amuzanta, actori au fost buni, cu prestatii excelente ale lui Razvan Vasilescu si Mariana Mihut. Prima parte excelenta, a doua a scartait in mai multe locuri( ca o echipa de fotbal autohtona, joaca bine prima repriza, in a doua intervine relaxarea). Vina apartine regizorului, care a sarjat pe alocuri, am avut sentimentul ca vrea cu orice pret sa provoace rasul, s-a coborat uneori prea mult, au fost si niste aluzii obscene nepotrivite. Un alt repros care i s-ar putea aduce este faptul ca a fost cam tragica uneori, nepotrivit....ok, sunt de acord ca in spatele rasului se ascunde amaraciunea etc...dar Gogol, alaturi de Creanga, mi se pare unul dintre putinii scriitori cu un ras sanatos, vesel, spre deosebire de Caragiale, Moliere s.a....in fine, a incercat o altfel de abordare a textului, per total mi s-a parut reusita piesa, voi merge si la alte spectacole ale rusului.