scris la orele 3 ale diminetii, multe virgule lipsesc din acest text. asa ca ma pun acu sa le asez pana nu incepe Metropole.
14. Takeshies
shit shit shit (asta trebuia sa fie subtitlul filmului, sa anunte omul ca mai bine doarme decat sa piarda intervalul 23-1 intr-un cinema)...
macar de ma culcam in cinema... sau de ce dracu nu am plecat dela film...
poate din respect (

) pentru Sonatine, Dolls si Hana-bi filme meritorii ale japonezului.
dar aci se vede ca-i in pana de idei si in faptul ca isi lasa sosia sa joace in film :lol: (lol de film, nu de sosie!)
nenea takeshi - numai vipla si metal in gura, de acolo cred ca atata indarjire! - joaca intr-un film... dar e cam plictisit asa ca se gandeste sa aduca o sosie (prima si utima scena in care personajul principal e Beat apoi e Beat blond, ne arata ca de fapt identificarea inte cele 2 personaje e posibila, adica e mai degraba autoironie, nu parodiere a propriului stil.. pana la urma, in ceea ce spun acum, nu e nici o diferenta...) in locul lui pe ecran si.. asta, sosia, cand apare in poveste nu intra in personajul din film, ci transforma filmul lui Takeshi in realitatea sa. asa ca incepe sa impuste in viata de zi cu zi ceea ce takeshi brunetu impusca in filme. redundanta, o ramanere in acelasi, o repetare a fazelor pana la exasperare... cu intromisiuni stelare :lol:. bine'nteles ca spectatorii - probabil cu totii fani Jim Carey, au gustat glumele nefierte ale japonezului in pana de idei, astfel ca s-o cam aplaudat - cred ca asta e cauza faptului ca nu puteam adormi la film!!
de dus la tomberonul cu materiale de unica folosinta... si numai din obligatie (o-data-folosinta, adica!)!!