Originally Posted by raptor:
.filmele ca filmele, ia mai bine zi cum a fost parada, als. 
|
i say: fuck the parade! de cite ori sa spun k mi se rupe de 'comunitate'??
eu nu sint 'definit' prin ea; poate ea ar vrea - prin mine...
end of story.
da, miranda july are ceva afectat-cautat whatever - dar mie mi-a placut SI kestia asta!

what's wrong with being artsy-fartsy? i mean, tocmai de la ambra - care-l are citat pe greenaway pe banketa din spate... let's face it, ALL art is 'unnatural' ; it's an artefact for chrissake! i don't see the point in bullying that; cei care cred k exista ceva 'natural' in arta - altceva decit make-believe - are deluding themselves.
ce am mai vazut:
- 1/2 ora din 'sheitan' - in-gro-zi-tor!!!
- apoi m-am dus la 'dirty love' (care s-ar mai fi putut kema 'the humiliation of jenny' (mccarthy))... jeez, nu k n-ar fi meritat, dar, saraca, ce patimeste aici is beyond words (just a sample: un kelios cu okelari borashte pe tzitzele ei, la un fashion show, dupa care tanti j iese screaming in fata cladirii, cu voma pe ea, si-si exhiba tzitzele... (which were not a sight anyway, no need to be gay to disagree on that) yukk! :sick:
din pacate, filmul parea suficient de cretin incit sa ma tina pina la sf., dar a trebuit sa bag iar viteza si sa ajung la
- '20 cm', spaniolesc, very aptly descris in program k 'dancer in the dark meets almodovar'... gagik (carmen nustiucum, un fel de varianta soft a lui rossy de palma - care apare si ea) e in rol de transsexual wannabe, si e genial(a); numere muzical-coregrafice (!) galore - dintre care unul (pe 'true blue') is a hoot! :love: dar park se prinde prea mult (filmu i mean) in mecanik asta & gets stuck in it... oricum, de vazut, pt k bine filmat, stylish & stuff - si cu o scena de antologie: caratoru de lazi din piata, un tip sexy de care se indragosteste transu, luind-o in cur de la femeia trans (all 20 cm of IT!) & asking for more; cut; el si 'el', side to side pe perna, satiati intr-un mod f neortodox :w00t:
- in fine, seara, (iar) sala plina la 'oda bucuriei', film polonez, in competitie, facut din 3 skeciuri. (ma repet: doar la cj poti vedea o sala plina - din care nu pleak nimeni! - la un film de debut, polonez, de un realism social crud...)
al 2-lea skeci (cu rapperu) mi s-a parut cel mai reusit, apoi primul (cu greva), in fine - ult. (care nu prea mi-a placut). bine filmat, toti 3 regizorii au mina si - intr-adevar - filmeaza
altfel decit ai nostri (cu exc. lui mitulescu). la sf., 4 dintre personajele principale ale celor 3 skeciuri se intilnesc - fara sa se cunoasca (ink) - in autobuzul spre londra...
un fel de 'occident' mai putin 'pontos cu orice pret', prone to sitcom laughs; iar citeva scene ring terribly true. intr-un cuvint, not bad.