Thread: FILME TIFF2006
View Single Post
Old 06 Jun 2006, 00:10   #29
gionloc
Guru

gionloc

11. Hard Candy
David Slade

he he, dragii mosului, nu va puneti cu cuconitele (la cat de dobitoc se dovedeste a fi filmul nu trebe avuta grija exprimarii!) pe chat ca ramaneti fara....

dupa prima jumatate de ora aveam impresia ca va fi cel mai tare film din festival. minimalism, un mic chat, albastru si rosu, pe internet, apoi o intalnirea, el fotograf celebru, ea, nimfeta, lolita obraznica si desteptutza. discuta in oras prima jumatate de ora, el incercand sa o combine, ea incurajandu-l... mmmm.. ce putea iesi de-aci!!
dar nu, domnul regizor vrea altceva de la filmul sau... ce anume? vrea sa fie si el macar unghia de la degetul mic drept al lui Michael Haneke, asa ca intoarce povestea inspre o intalnire a la Funny Games (normal ca doar incercarea ramane ca nu ii reuseste nimic astuia) intre domnisoara nimfeta devenita calau si domnul fotograf devnit victima presupus vinovata (de catre calau). si minut cu minut filmul se degradeaza... el prin s in sfori de un scaun, ea explicandu-i ca motivul comportamentului ei ar fi presupunerea ca el le-o trage manechinelor de varsta ei (14 ani) si ca ar fi si omorit-o pe una nustiucand. si sa vezi -
replici de genul:
Ea: esti un pedofil!
El: nu, nu sint pedofil!
Ea: ba esti, stiu eu!
El: Ba nu ba nu banu, nu sint!
Ea: Atunci esti un voyeurist!
EL: cum sa fiu.. nu ai nici o dovada, nu sint!! :w00t: (nu glumesc deloc!!)
El - mai departe: nici macar nu am pozat numai fete, am pozat si natura si masini (wow!!)
Ea: si crezi ca asta te face mai interesant!? crezi ca pari mai sensibil?

apoi el, ca sa scape, incepe sa-i spuna ca e inca tanara, ca nu-si da seama, ca ar fi bine sa se opreasca si sa se trateze, ca ii plateste el internarea la psihiatrie!! (:huh: - scenaristul/regizorul chiar is dobitoci, asta daca nu e aceeasi persoana).
si ea vrea sa-l castreze... sa vedeti scene prost interpretate!! puah!
si tipu miorlaie tot restu filmului, penibil... prefera sa i se faca orice numai sa nu fie instiintata o tipa care-i cazuse cu tronc inca de tinar ca el e un posibil pedofil... fix pix!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif