Originally Posted by M0n0:
Inside Man - 6/10. Nu e la ceea ce te astepti...posibil ca multora o sa le placa poate prea mult filmul...parerea mea e ca casele (scuzati cacofonia, pusa cu o oarecare intentie acolo) de productie de la Hollywood ar cam trebui sa schimbe scenariile, clisee peste clisee...am mai vazut filme cu jafuri si o sa mai vedem (din pacate) numai ca la fiecare sfarsitul va fi putin diferit, dar in genere merge in aceeasi directie, baiatul rau reuseste sa plece fara vreo problema chiar pe langa detectivul care se ocupa de acel caz, ca sa vezi...fantezii pentru wanna be-urile de jefuitorii de banci. Actorii sunt ei la locul lor, dar cred ca atunci cand au inceput sa citeasca scenariul si-au zis in cap..."Iar un alt film despre un jaful unei banci...oricum, banii vin la mine - muhahaha, lol".
|
Gandeste-te putin cine e regizorul filmului si care e tema lui preferata si incerca sa o identifici in film. Apoi adu-ti aminte in ce oras se petrece actiunea. In fond si la urma urmei a fost jefuita banca? Citeste putin printre randuri (momentul in care sunt eliberati ostaticii e cheia).