View Single Post
Old 31 May 2006, 17:53   #346
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by Alex Leo Serban:
moralmente scandaloasa
interesting choice of words.... since when did u start caring 'bout morals?
Originally Posted by Alex Leo Serban:
si nu-mi veniti cu kestii gen, 'god works in mysterious ways', k ma cac pe astea: fact is, nobody knows how he works, or whether he works at all - or dozes away -, asa k my guess is as good as yours...
risti sa te contrazici.... atunci "god works in mysterious ways" is as good as any other pov. Plus ca sintagma asta are intelesuri care depasesc punctul de vedere al babelor care racaie ceara de pe podeaua bisericii (nu aruncati cu rosii pt exemplu, mi-era l indemna, vroia s exprime crestinii cu vederi asemanatoare alora), in sensul ca, he doesn't necessarily do only good (ceea ce nu e un paradox din punctul meu de vedere)..... asa ca spusele tale: "nobody knows how he works, or whether he works at all - or dozes away" nu intra in contradictie cu ceva ai situat oarecum in opozitie: "'god works in mysterious ways'"...... asa ca si tu ai venit oarecum tot cu kestii cu care ai zis s nu venim... deci, no need 2 shit.....

Mi-am amintit de o faza foarte tare din The devil's advocate in care Al pacino zicea cam asa: "Whenever HE does something wrong you all go "Mysterious are god's ways""

Desi as sari in apararea primului (si prin extensie, a oricarui, nea mitica sigur poate gasi oripilari in fiecare) dekalog (spunand ca am vazut in dekalog o usoara ambiguitate morala si o latura prea putin religioasa (cine ar fi sarit sa spuna ceva, daca purtau alt titlu?.... stiu k asta e o idee usor de combatut, but i was trying to make a specific point) care fac toate obiectiile de genul ala sa fie pe langa si aiuristice asemanatoare unui tanar teribilist cu idei putine si fixe), nu asta vroiam s evidentiez neaparat..... mi se par la fel de de kk si restul afirmatiilor individului....
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif