Filmul acesta pot sa zic ca este primul film romanesc (dupa 89) care a avut ceva interesant in el. Desi poate parea un film indraznet pot sa spun ca regizorul a avut o oarecare retinere. Este un fillm care putea fi incendiar, probabil ca nu stiau cum va reactiona publicul daca ar fi mers mai departe... Prestatia celor 2 fete intinse pe iarba "la lumina lunii" lasa de dorit, corurile celor doua ar fi trebuit sa fie mult mai apropriate (a fost singura faza mai indrazneata din film.(nu includ faza de la inceputul filmului, care oricum a fost uitata de majoritatea dintre cei care au vazut filmul) intre cele 2 fete lipseste cu desavarsire pasiunea). Gazda mi s-a parut super reala... exact genul de baba nebuna pe care o intalnesti la tot pasul. In rest acelasi film.. romanesc..romanii folosesc in filme ori saracia ori luxul excesiv. Nu vad de unde pana unde si-ar fi permis parintii lu' kiki Fiat-ul ala. Daca stam sa analizam casa in care locuiau, clar nu avea ce cauta acea masina acolo, pur si simplu nu si-ar fi permis sa aiba acea masina. Reclamele la tot pasul mi s-au parut de prost gust dar probabil au contribuit foarte mult la bugetul acestui film. Nu voi sta sa analizez fiecare minut al acestui film. Daca iei filmul ca atare atunci pot sa zic ca mi-a placut. Coloana sonora este buna, a dat acel aer de inocenta filmului. Scuzati-mi exprimarea mai din topor.. dar asta sunt eu ...
|