View Single Post
Old 25 May 2006, 20:34   #4614
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
King's Game - 8.5/10. Film vizionat la Festivalul Filmului European din Iasi (editia a X-a). Acest film a deschis festivalul si au meritat toate cele 107 minute. Filmul este construit in jurul unei povesti originale...dintre reporteri (presa) si politicieni...nu suna prea orginal, stiu...dar acesta este prin scenariul fresh si actori exceptionali si naturali. Un secret al succesului acestui film este acela ca misterul nu este rezolvat doar la sfarsit, ci treptat, astfel nu e nici plictisitor. Deznodamantul...presa 1 - politica 0. Merita...

Match Point - 9/10. Ce pot spune? In afara de faptul ca e un film destept si cu stil si bun gust in acelasi timp, un film placut din toate punctele de vedere, arta, dom'le, arta...Spre rusinea mea am sa spun ca acesta a fost primul "Woody Allen" pe care l-am vazut si cu siguranta nu va fi ultimul. In film este vorba despre viata clasei superioare din Londra, snobi cu bani in toata regula. Pot spune ca nimeni nu se astepta la acel sfarsit care chiar te ia prin surprindere. Un film pentru fanii Woody Allen si Scarlett Johansson dar nu numai...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif