View Single Post
Old 24 May 2006, 19:02   #84
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda. deci:

'marie antoinette' = un film rockoco; kirsten neasteptat de buna, ideala in rol; marianne faithfull - bigbosomy in kip de imparateasa maria theresa, maica-sa; jason schwarzmann (!), un louis xvi stingaci & induiosator; judy davis, perfecta (as usual!) in kip de dna de companie; steve coogan, cu peruca! a.s.o.
la capitolul imagine (btw, am uitat sa precizez: la 'babel' al lui inarritu este prieto! 8) ), este breathtaking, 10+ !!! frumusetea cadrelor lingers on... pina la urma, mult mai putin 'hip/alternativ' decit se asteptau multi, &, as such, no 'moulin rouge'! mie mi-a placut, all in all - dar altora, nu (au fost huiduieli la proiectia de dimineata). pare f shallow & debonnair (k epoca, ti-e clar!), dar are la sf. - cind vine revolutia - o fragilitate de figurina de sevres care se sparge, si kestia asta-ti indoaie inima (i plead 'guilty', eu tineam cu bourbonii, nu cu sankilotzii!) sa zic, asa, un 8.5/10

acu tocmai am iesit de la 'a scanner dakly' al aceluiasi linklater (are 2 - unu in comp., asta in un certain regard). iesit dupa 1/2 ora i mean - simply too boring for me! genu nerdish, filme facute pe computer, indie-alternative, vorbind dspr paranoia patriot act, anti-bugging, anti-bush blabla & bla (cum a fost si 'southland tales') - daca nu esti lefty californian, the humor is lost on u... kestia cea mai cretina mi s-a parut 'conceptu': carevasazica, keanu, downey jr, winona & woody harrelson apar desenati, graphic-book like, si vorbesc cu propriile voci?? WTF FOR??? ce e timpenia asta?! i guess i'm too old for this s.hit...

ah, si ink ceva: wkw a anuntat new entries in 'blueberry'-ul sau cu norah: jude law, rachel weisz & natalie portman! ( :w00t: ) la cit o sa se ciciie si cu filmu asta, ar putea fi si cu copilu brangelinilor la pubertate... :lol:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif