Thread: Cache
View Single Post
Old 17 May 2006, 11:41   #24
marian predescu
Novice

marian predescu

poate sa fie asa dar in film sunt multe simboluri foarte simbolice pe care nu toata lumea le intelege.eu nam facut religia in scoala si deci nam studiat din biblie sau alte carti religioase .nu sint o persoana foarte religiosa dar oricine ma cunoaste poate sa spuna despre mine ca sint un om foarte bun la suflet si nu atac pe nimeni fara un motiv.
nam nici o legatura cu peter jackson doar imi plac unele filme carei plac lui dar poate ca codul lui davinci osa mi place nam de unde sa stiu pina nul vad .eu mam revoltat doar pentru ca omu a fost dat afara de niste talibani fascisti care nu lau lasat sa exprime.
alt exemplu filmul titanic a fost cea mai mare capodopera a luat parca 16 oscaruri dar mie mi sa parut cam lung .acum eu nu pot sa zic cai o porcarie dacai o capodopera si un film foarte bun dar si foarte lung.cui ii place ii place dar mie imi placea daca era cam cu o ora mai scurt si nu era asa de trist.la un film trebuie sa te relaxezi la sfirsit si sa te simti cit mai bine.
oricit astept sa vad si partea a doua ca sas se aude ca se mai face una.
si astept si partea treia din misiune imposibila si sper sa nu fie o porcarie ca ultimele doua din matrix.
marian predescu is offline   Reply With Quote sendpm.gif