Thread: Ice Age 2
View Single Post
Old 16 May 2006, 01:10   #34
rafael
Novice

rafael

apoliticul animatiei americane

1. Primul Ice Age mi s/a parut mult mai bun pentru ca se adresa clar si intr/o maniera eleganta publicului. Transpunerea ideilor intr/o lume animalica preistorica unde generatorul de conflict este racirea globala, fapt care afecteaza intreaga lume continea un gram de politic insa aceasta amenintare a naturii era inferioara amenintarii umane care brusc a fost scoasa din partea a doua, unde amenintarea cea mai directa este a unor monstrii acvatici, extraterestii a regnului animal care traieste in armonie. Desi primul Ice Age e facut ulterior 9 11, acesta nu contine temerile terorismului in masura in care le inpacheteaza the meltdown, poate si din cauza ca scenariul a fost scris anterior, dar poate si din cauza unui mesaj diferit. solidaritatea celor diferiti pentru a ajuta, pentru a deveni eroi. Parerea mea este ca se simte clar teama populatiei americane in The meltdown, si prin faptul ca acel pericol iminent este reflectat atat de des, atat prin apa care apare mult mai des, cat si prin the alien animals. de ce alien? nu extraterestial dar alien pentru ca nu sunt cunoscute de ceilalti.

2. Crash si Edy sunt cele doua personaje noi care aduc ceva bun si amuzant. Nu am avut senzatia ca e un amuzament fortat cum ar fi la ceilalti, ci e unul extrem de placut si "popular". un alt personaj exceptional de bun este testoasa care vine totul si orice

3 intrebare... cum au rezistat sid, manny si diego din era glaciara si pana in cea de incalyire globala...

4 PS politicul trece dincolo de industrialul... incalzirii globale.
rafael is offline   Reply With Quote sendpm.gif