Cred ca Oliver Stone se cam joaca cu focul cu aceasta ecranizare dupa 9/11. "Alexander" n-a fost deloc bine primit si daca nici asta nu-i iese si-a dat foc singur la valiza. Subiectul inca e de actualitate, si sunt curios cum va arata primul film artistic centrat pe atentat (pana nu de mult subiect tabu) in SUA post-WTC. Am vaga impresie ca nu vom vedea avioane lovind zgarie-nori ci o poveste axata pe personaje, dar mi-e greu sa cred ca Stone ar putea face un film care sa multumeasca pe toata lumea. Comparatia cu "Munich" nu mi se pare fondata pentru ca sunt doua evenimente total diferite. Cinic vorbind, sa ne uitam doar la body-count si la impactul & consecintele fiecarui eveniment. Faptul ca 9/11 deriva intr-un fel din ceea ce s-a intamplat in Germania, e alta poveste. Cred ca mai bine s-ar mai fi asteptat niste ani inainte de a face un astfel de film.