View Single Post
Old 11 May 2006, 05:54   #135
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

domnule marx,
nu m-am 'adresat' dvs., asa cum sustineti mai sus, pt k nu am ce sa iau de la dvs.! stiam k nu va pricepeti la cinema; acum vad k nici nu stiti sa cititi - sau intelegeti anapoda.
cit dspr kestia cu feedbackurile, a se slabi... daca sinteti atit de fraier sa puneti botul la orice lauda interesata, inseamna k va meritati proasta reputatie. si nici nu v-am citit pe amarashteana de revista pe care ati emanat-o, k nu vreau sa cresc numarul userilor de la 27 la 28 :lol: am citit-o pe liternet; dar va asigur k nu se va mai repeta
PS 'prietenia' mea cu tudor giurgiu s-a materializat intr-o cotatie de 2 stelutze (din max. 5) in tabelul de la obs. cultural... de fapt, merita 2 stelutze 1/2 (= un film mediu) - dar am preferat sa fiu mai sever.
this is fact; the rest in hearsay.
PPS no offence europe_east, dar mie nu imi place cum scrie tailgunner... in primul rind (& cred k si el ar fi de acord) k aceea nu e o cronik, ci niste insemnari, scrise la repezeala am avut impresia. unele observatii sint pertinente, dar minore. sint - cum spune si el - kestii de detaliu. doar k sint redundante: nimeni n-a spus/scris k filmul lui giurgiu este perfect, sau cine stie ce capodopera... cred insa - cum scria si iulia blaga - k a reusit putinul pe care si l-a propus: sa fie both light & cool. este, orice s-ar spune, altceva; iar faptul k 'nu pare romanesc' mi se pare o calitate. este un film trendy - si ma simt f valorizat aparindu-l. kiar si lunga discutie dspr chateaubriand o apar! in cite filme rom. ati mai vazut o discutie dspr chateaubriand?! nu conteaza k e 'stingace'; important e k exista!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif