View Single Post
Old 08 May 2006, 20:14   #26
mu_zz_i
Guru

mu_zz_i

Ai ajuns pana la 20. e bine ca eu sunt la 19 din sezonul 2. Am auzit ca regizorii, scenaristii au material pentru 12 sezoane dar ar prefera mai mult sa termine cu totul la sezonul 3 pt a nu supara fanii desi eu unul sunt pentru al lungii si a afla misterele treptat, incet ci nu rapid sa nu se mai intealeaga. Asta e parerea mea. Cat despre numere , s-ar putea sa fie niste episoade cheie care le reprezinta. Unii spun ca locul unde sa prabusit avionul ar fi Triunghiul Bermudelor iar locatia unde se afla acest loc (daca exista acest loc cum spun cercetatorii ) este in Oceanul Atlantic, prin zona Marii Caraibelor. Inseamna ca avionul nu sa prabusit acolo pt ca ruta dintre Los Angeles si Sydney se face deasupra Oceanului Pacific, deasupra Ins Fiji, Samoa, Polinezia si asta este si logic: distanta dintre Sydney si LA este mult mai scurta prin est, deasupra Pacificului, decat prin vest,deasupra Atlanticului. Si daca revedeti micul film pus de Locke si vazut de ceilalti naufragiti veti vedea ca omul care prezinta filmul este de origine asiatica (galbejit), iar zona de care va spun eu ca ar fi cazut avionul este plina de insule cu acesta rasa. O alta dovada este si faptul ca aceea zona din Pacific, Polinezia, este formata din mii de insule mai mici si mai mari NELOCUITE pe cand despre Marea Caraibelor nu pot spune asta. Lasand la o parte mica lectie de geografie tin sa mai aduc la vedere 2 lucruri care cred ca nu sunt intamplatoare: 1.cu totii am vazut ca toti pasagerii care erau in avion se intorceau la casele lor dupa o perioada nu prea buna pt ei, cu multe pacate; iar doi, cea mai importanta, mai toti aveau probleme de sanatate inainte de a se prabusi pe insula: Locke era paralizat, Jin era "inapt", Rose avea o boala care nui mai dadea prea multe zile de trait, iar Claire,care era insarcinata, a avut o nastere mult mai devreme. Toate acestea au trecut odata cu sederea pe insula: Locke poate merge pe propriile picioare, Jin sa vindecat si el, Rose la fel, iar Claire desi a avut o nastere grea, ia mers bine si ei si copilului. Oare sa fie o intamplare?????????
mu_zz_i is offline   Reply With Quote sendpm.gif